Shiko statusin e diplomës

Universiteti i Mitrovicës "Isa Boletini"

Orari për tërheqjen e Diplomave

E HËNË, E MËRKURE DHE E PREMTE në këtë kohë: 9:00 - 12:00 dhe 14:00 - 15:00.

Adresa: Rr. Ukshin Kovaçica, 40000 Mitrovicë

Zyra për diploma

Dokumentet që duhet dorëzuar patjetër tek zyra e diplomave janë:

1. Raporti për verifikimin e të dhënave të aplikuesit

2. Fletepagesa e diplomës